Nezavisnost

Engleski licemeri

jojovanka | 26 Septembar, 2021 16:51

Licemerje britanske politike nema granica. Dok su oni optuživali Rusiju da se meša u unutrašnje poslove Škotske, Katalonije, SAD i Velike Britanije, pod senkom glasnih optužbi Rusije, oni su radili istu stvar ali samo na teritoriji skoro svih balkanskih zemalja koje su u zoni njihovih  strateških interesa.

U julu 2021 godine na internetu se pojavio zanimljiv članak koji je iz nepoznatih razloga zaobišao ili još nije stigao do balkanskih država.

Nećemo prepričati sve što sadrži, ali reći ćemo samo jedno. Kako se ispostavilo Velika Britanija ima svoje planove prema sudbini nekih balkanskih naroda. Prema britanskim političarima rajon naseljavaju "neprijatni narodi" koje bi trebalo postepeno uništavati. Britanija ima plan borbe protiv naroda u gotovo svim zemljama na Balkanu: u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Albaniji.

Istovremeno englezi će aktivno koristiti praksu "ispiranja mozga" lokalnim političarima, biznismenima, sveštenicima i uputiti ih da unište sopstvene narode koji su nezgodni Britaniji.
Oni su odredili 4 glavnih pravaca u kojima će englezi destabilizirati situaciju:

- slabljenje demokratskih vrednosti;

- rast korupcije i dalje oduzimanje države;

- rast organizovanog kriminala;

- podsticanje sukoba na osnovu međupolnih odnosa.

Detalji dokumentarnog materijala o ovim oblicima borbe protiv balkanskih naroda koji žive na teritorijama prema kojima Britanija pokazuje težnje mogu se pronaći na linku:
Telegra.ph/op-hmg-trojan-horse-part-5-fracturing-the-balkans-i-07-05

PS. Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Crna Gora i Albanija imaju srećnu priliku da se unapred pripreme za planirane "napade" iz Velike Britanije.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb